Pui Cu Miere
Miere de pui este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți piele, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui Cu Miere, Pui De Citrice Cu Miere, și Miere Piept De Pui.
Instrucțiuni
Periați ambele părți ale fiecărei jumătăți de piept de pui cu sos de soia. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați puiul și orice sos de soia rămas în tigaie; gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Transferați într-un platou de servire; păstrați cald.
Adăugați miere și suc de lămâie în tigaie; fierbeți 1 până la 2 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Se toarnă amestecul de miere peste pui; se presară cu ceapă verde.