Pui cu merișoare I
Pui cu merișoare I durează aproximativ 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 437 de calorii , 25 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,61 USD per porție. Mai multe persoane au preparat această rețetă, iar 664 ar spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate și prietenoasă cu alimentele Fodmap . Mergi la magazin și cumpără un amestec pentru supă de ceapă, sos de merișoare cu jeleu, piept de pui și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 70% , ceea ce este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , Salată de pui cu iaurt grecesc și merișoare pecan și Pâine cu dovleac și merișoare .
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui într-o tavă de copt din sticlă sau nereactivă.
Amestecă supa de ceapă, sosul de merișoare și dressingul franțuzesc într-un bol până se omogenizează bine.
Turnați peste pieptul de pui. Acoperiți tava de copt cu folie alimentară și dați-o la frigider cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Îndepărtați folia de plastic de pe tava de copt și acoperiți-o lejer cu folie de aluminiu.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când partea de sus face bule și este ușor rumenită, aproximativ 1 oră și 15 minute.