Pui cu găluște cu ierburi

Pui cu găluște cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu găluște cu ierburi. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 858 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, frunze de dafin, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Găluște Cu Ierburi, Pui Cu Ierburi Și Găluște, și Pui Cu Ierburi Și Găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pui: puneți primele cinci ingrediente în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se toarnă în 6 căni de apă rece. Acoperiți și gătiți la mare până când puiul este fraged, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
3
Scoateți puiul din aragaz și puneți-l deoparte. Când se răcește, scoateți carnea și tăiați-o în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Se strecoară lichidul de gătit și se lasă deoparte. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați lichid de gătit în tigaie, creșteți căldura la mare, aduceți la fierbere și bateți până se omogenizează și se îngroașă ușor. Întoarceți sosul și puiul la aragazul lent. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Faceți găluște: într-un castron mic, combinați făina, praful de copt, sarea și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
IerburiIerburi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați unt și folosiți vârful degetelor sau un tăietor de patiserie pentru a transforma untul în ingrediente uscate până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
9
Bateți oul și laptele pentru a se amesteca, apoi amestecați în amestecul de făină pentru a forma un aluat lipicios. Aruncați aluatul cu lingura în aragaz. Acoperiți și gătiți la înălțime până când găluștele sunt pufoase, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista