Pui cu crustă de parmezan cu praz și mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână margarină, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui prăjit, mere și praz, Sote de pui cu mere și praz, și Pui cu praz, mere și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați măr, praz și zahăr; saut 12 minute sau până se rumenesc.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Combinați brânza, făina, 1/4 linguriță sare și piper într-un vas puțin adânc. Dragă pui în amestec de brânză.
Încălziți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui în tigaie; saut 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc și bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti amestecul de bulion pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 7 minute).
Adăugați smântână; reduceți căldura și gătiți 5 minute. Se amestecă amestecul de mere rezervat, rozmarinul și 1/4 linguriță sare; gatiti 2 minute. Puneți orezul pe fiecare din cele 4 farfurii; se acoperă cu pui și sos.