Pui cu coajă de migdale cu orez cu ceapă verde

Pui cu coajă de migdale cu orez cu ceapă verde
Puiul cu coajă de migdale cu orez cu ceapă verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 571 calorii, 47G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți migdale, piper, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare includ Pui cu coajă de migdale cu orez cu ceapă verde, Pui cu coajă de migdale cu orez Scallion, și Ceapa Verde – Piept De Pui De Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sânii de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
3
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
4
Așezați făina într-o pungă de plastic cu fermoar. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, adăugați pui în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de făină. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Combinați laptele de unt și muștarul de miere într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați migdalele și pesmetul într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați puiul în amestec de zară; dragă în amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Lapte BătutLapte Bătut
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pui; gatiti 1 minut. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 450 timp de 13 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 cană de ceapă verde în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
OrezOrez
SareSare
12
Serviți orezul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrezOrez
1
Se agită carnea de pui în sac sigilat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Măsurați migdalele
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1
Pui de pui
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Pui de dragare în amestec de zară și amestec de migdale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
MigdaleMigdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista