Pui cu Chorizo și Cannellini

Puiul cu Chorizo și Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1270 calorii, 76g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ulei de măsline, în jur de 4 kale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui Cu Fasole Chorizo Și Cannellini, Supă de dovleac cu fasole Chorizo și Cannellini, și Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți stocul la fierbere blândă, coborâți în pui și gătiți, încă ușor, timp de 10 minute sau până când toate urmele de roz au dispărut. Pierce cu vârful unui cuțit pentru a verifica.
Între timp, gătiți varza, pe care ați rupt-o aproximativ în bucăți, în apă sărată clocotită timp de aproximativ 5 minute (dacă este dură) și scurgeți-o. Apoi încălziți uleiul într - o tigaie, aruncați chorizo-ul tocat, adăugați canelinii scursi și, amestecând, încălziți totul, umezind cu câteva linguri sau cam așa ceva din stocul de pui-sau mai mult dacă doriți acest supier.
Sfatuiți fasolea și chorizo-ul într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie lipită, aranjați aproximativ varza deasupra (stropind cu puțin ulei de măsline extravirgin, dacă doriți) și apoi ridicați puiul gătit din stoc cu o spatulă și așezați-l deasupra kale.
Presărați pieptul de pui palid cu boia de ardei și priviți-vă viața nemișcată spaniolă a unei cine înainte de a o mânca.