Pui cu Chorizo și Cannellini

Pui cu Chorizo și Cannellini
Puiul cu Chorizo și Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1270 calorii, 76g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ulei de măsline, în jur de 4 kale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui Cu Fasole Chorizo Și Cannellini, Supă de dovleac cu fasole Chorizo și Cannellini, și Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți stocul la fierbere blândă, coborâți în pui și gătiți, încă ușor, timp de 10 minute sau până când toate urmele de roz au dispărut. Pierce cu vârful unui cuțit pentru a verifica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Între timp, gătiți varza, pe care ați rupt-o aproximativ în bucăți, în apă sărată clocotită timp de aproximativ 5 minute (dacă este dură) și scurgeți-o. Apoi încălziți uleiul într - o tigaie, aruncați chorizo-ul tocat, adăugați canelinii scursi și, amestecând, încălziți totul, umezind cu câteva linguri sau cam așa ceva din stocul de pui-sau mai mult dacă doriți acest supier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
KaleKale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Sfatuiți fasolea și chorizo-ul într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie lipită, aranjați aproximativ varza deasupra (stropind cu puțin ulei de măsline extravirgin, dacă doriți) și apoi ridicați puiul gătit din stoc cu o spatulă și așezați-l deasupra kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pui FiertPui Fiert
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați pieptul de pui palid cu boia de ardei și priviți-vă viața nemișcată spaniolă a unei cine înainte de a o mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista