Pui cu cartofi Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu cartofi Pesto. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 744 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Italian cu cartofi Pesto, Pesto De Spanac" - Pui Umplut Și Cartofi Zdrobiți, și Pesto pui prăjit cu cartofi, măsline și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 lingură de sare într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic și se gătește până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie, apoi puneți-l într-un vas de copt căptușit cu folie.
Bateți împreună maioneza și 2 linguri de pesto într-un castron mic.
Întindeți amestecul uniform pe partea superioară a fiecărui piept de pui.
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 10 minute. Lăsați puiul în cuptor și porniți broiler. Se fierbe până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Între timp, curățați și tăiați cartofii în bucăți mari. Aruncați-le cu piperul și pesto-ul rămas și sarea.
Presărați puiul cu nuci de pin și stafide și serviți cu cartofii.Bacsis: pentru a prăji nucile de pin, puneți-le într-o tigaie uscată la foc mediu timp de aproximativ 3 minute, sau pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 F timp de aproximativ 7 minute, amestecând o dată.