Pui cu boia

Pui cu boia
Pui cu boia de ardei poate fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 631 de calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci, sare, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei ardei — Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, Paprika chicken și Paprika Chicken.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, rumeniți puiul în ulei și unt; scoateți puiul. Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Unt, TăiatUnt, Tăiat
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
2
Căleți ciupercile, ceapa și ardeii în picături până devin crocante, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
8 Prăjituri Moi Snickerdoodle8 Prăjituri Moi Snickerdoodle
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
3
Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion, amestecând constant. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă pasta de roșii, boia de ardei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Groase De șuncă (aproximativFelii Groase De șuncă (aproximativ
Pasta De TomatePasta De Tomate
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
BulionBulion
1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure
4
Întoarceți puiul în tigaie; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 60-70 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
5
Scoateți puiul pe un platou cu tăiței; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
6
Adăugați smântână în sos; se amestecă până se omogenizează (nu se fierbe). Se pune peste pui și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
3/4 Cană De Vin Alb Sau Bulion De Vită3/4 Cană De Vin Alb Sau Bulion De Vită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista