Pui cu anghinare și măsline
Puiul cu anghinare și măsline este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 380 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu anghinare și măsline, Pui fiert cu anghinare și măsline, și Pui Marocan Cu Măsline Verzi Și Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Combinați vinul, bulionul, amidonul de porumb și muștarul.
Adăugați în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut. Se amestecă măslinele și anghinarea; gatiti 1 minut. Lingura sos peste pui; se presara cu patrunjel.