Pui Crocant Prăjit La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul crocant prăjit la cuptor. O porție conține 456 calorii, 75g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, pesmet, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pui Prăjit La Cuptor Cu Adevărat Crocant, Pui Crocant Prăjit La Cuptor, și Pui De Porumb Crocant Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați Zara, arpagicul, muștarul și sosul fierbinte.
Scoateți pielea din pieptul de pui, adăugați puiul în castron și lăsați-l să se înmoaie cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Pulverizați o foaie de copt cu margini cu spray de gătit.
Scoateți puiul din marinată și condimentați-l cu sare și piper.
Așezați firimiturile de pâine într-un castron larg și puțin adânc. Scufundați puiul în firimiturile de pâine și aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați puiul pe foaia de copt pregătită. Pulverizați puiul cu generozitate cu spray de gătit și coaceți până când este doar gătit, 25 până la 30 de minute.
Pentru a face acest fel de mâncare puțin mai decadent, fără a adăuga prea multe calorii, îmi place să rad niște parmezan sau pecorino Romano în firimiturile mele de pâine. Aproximativ 2 linguri ar trebui să vă ofere o aromă plăcută de brânză în crustă.
Retipărit cu permisiunea de la Mama 's Table to Mine de Bobby Deen, 2013 de Bobby Deen Enterprises, Llcnăscut în Georgia BOBBY Deen este fiul celebrului gazdă Food Network și cel mai bine vândut autor de cărți de bucate Paula Deen, precum și gazda propriului său spectacol, The Cooking Channel' s Not My Mama ' s Meals. Bobby, împreună cu fratele său, Jamie, și-au început activitatea în industria alimentară în 1989, livrând sandvișuri ca parte a afacerii mamei sale, the Bag Lady. Cei trei Deens și-au unit apoi forțele pentru a deschide un restaurant, lady & Sons, în Savannah. Bobby este un invitat obișnuit la Today, Good Morning America, Rachel Ray și The Dr.Oz Show. Este un invitat frecvent la multe emisiuni Food Network, inclusiv Paula ' s Home Cooking.Opera scriitoarei MELISSA CLARK apare în New York Times, Food & Wine, Martha Stewart și Real Simple. De asemenea, a colaborat la peste douăzeci de cărți de bucate, dintre care una a primit atât premiul James Beard, cât și Premiul Julia Child Cookbook Award în 2000.