Pui Crocant Kung Pao
Reteta crocanta de pui Kung Pao este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Acest fel principal are 604 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ghimbir, panko, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 litru de ulei vegetal într-o friteuză sau o tigaie electrică la 375 grade F (190 grade C).
Aruncați puiul cu ou bătut într-un castron până când este acoperit.
Așezați panko-ul într-un vas superficial, apoi aruncați bucățile de pui acoperite cu ou în panko pe rând și rulați pentru a acoperi; pus deoparte.
Prăjiți bucățile de pui în uleiul fierbinte până se rumenesc pe toate părțile, 4 până la 5 minute.
Scoateți puiul pentru a se scurge pe un prosop de hârtie și păstrați-l cald.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un wok la foc mare. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, ceapa verde și fulgii de ardei roșu. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul si ghimbirul incep sa se rumeneasca, apoi turnati sosul de soia, otetul de orez si zaharul brun. Aduceți la fierbere. Se dizolvă amidonul de porumb în apă, apoi se amestecă în sosul care fierbe pentru a se îngroșa. Gatiti si amestecati pana cand sosul se curata, aproximativ 45 de secunde.
Aruncați puiul prăjit cu sosul și arahidele în wok pentru a servi.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Puiul Kung Pao funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling