Pui Crocant Kung Pao
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul crocant Kung Pao ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 603 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,93 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă verde, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Kung Pao Zucchini, Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye lui), și Kung Pao creveți (kung Pao creveți/???) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 litru de ulei vegetal într-o friteuză sau o tigaie electrică la 375 grade F (190 grade C).
Aruncați puiul cu ou bătut într-un bol până când este acoperit.
Așezați panko-ul într-un vas superficial, apoi aruncați bucățile de pui acoperite cu ou în panko pe rând și rulați pentru a acoperi; deoparte.
Prăjiți adânc bucățile de pui în uleiul încins până se rumenesc pe toate părțile, 4 până la 5 minute.
Scoateți puiul pentru a se scurge pe un prosop de hârtie și păstrați-l cald.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un wok la foc mare. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, ceapa verde și fulgii de ardei roșu. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul si ghimbirul incep sa devina maro auriu, apoi turnati sosul de soia, otetul de orez si zaharul brun. Aduceți la fierbere. Se dizolvă amidonul de porumb în apă, apoi se amestecă în sosul clocotit pentru a se îngroșa. Gatiti si amestecati pana cand sosul se curata, aproximativ 45 de secunde.
Aruncați puiul prăjit cu sosul și alunele în wok pentru a servi.