Pui crocant cu nuci de Macadamia peste Paella cu fructe tropicale
Rețeta pui crocant de nuci de Macadamia peste Paella cu fructe tropicale ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție conține 1693 calorii, 51G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mango, ghimbir, papaya și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de macadamia, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, Fructe tropicale se desparte cu sos de rom și Chile-Macadamia fragilă, și Împachetări Tropicale De Pui Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Paella Cu Fructe Tropicale:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Tropicale
2
Puneți orezul într-o sită și clătiți sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se scurge bine. Într-o cratiță, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa și sotatul timp de aproximativ 3 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați orezul, lămâia și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați bulionul, amestecați, acoperiți și gătiți timp de 12 până la 14 minute la foc mediu până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
7
Scoateți și aruncați lemongrass.Între timp, într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ghimbirul și usturoiul și sotatul timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
9
Se adaugă ardeiul gras, ceapa verde, castanele de apă și toate fructele și se sotează ușor timp de aproximativ 2 minute, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, Zdrobit
Piersică Sau Nectarină, Feliată
10
Adăugați acest amestec în orez și aruncați pentru a combina. Păstrați cald până la servire.Sos De Scufundare Cu Chutney De Ananas:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Mazăre Goya®
11
Combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați bine. Pune deoparte.Pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Puneți ovăzul rulat într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz Laminat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Puneți nucile de macadamia în robotul de bucătărie și pulsați până când sunt tocate mărunt, dar nu lipite între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Adăugați nucile în fulgi de ovăz și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
16
Adăugați făina, cimbru și parmezan și amestecați din nou bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust.Scufundați pieptul de pui în untul topit. Dragați sânii în amestecul de ovăz până când sunt bine coated.In o tigaie mare, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
17
Adăugați pieptul de pui cu pielea în jos și prăjiți, rotind o dată, timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante și rumenite și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
18
Transferați la prosoape de hârtie la drain.To
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
19
Servi:.Puneți o lingură de paella în centrul fiecărei farfurii și deasupra cu un piept de pui.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Tempranillo. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.