Pui Creole
Puiul creol ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 271 de calorii , 38 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,93 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. 170 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Taste of Home necesită frunză de dafin, ceapă, piper și căței de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 90% , ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Creamy Creole Crab Pots , Crockpot Caju Chicken și Spicy Nut Chicken Curry .
Instrucțiuni
Combinați puiul, 1/2 linguriță de sare, dacă doriți, și piper, amestecând ușor. Într-o tigaie mare, la foc mediu, rumeniți puiul în ulei; scoateți-l și dați-l deoparte. În aceeași tigaie, sotați ceapa, țelina, ardeiul verde și usturoiul până se înmoaie. Adăugați roșiile, apa, boiaua, sarea rămasă, dacă doriți, ardeiul cayenne și foaia de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Adăugați puiul. Amestecați amidonul de porumb și apa rece; încorporați în amestecul de pui și aduceți la fierbere. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10-15 minute sau până când puiul este fraged.
Îndepărtați foaia de dafin înainte de servire.