Puiul creol ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 271 de calorii , 38 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,93 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. 170 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Taste of Home necesită frunză de dafin, ceapă, piper și căței de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 90% , ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Creamy Creole Crab Pots , Crockpot Caju Chicken și Spicy Nut Chicken Curry .
Instrucțiuni
1
Combinați puiul, 1/2 linguriță de sare, dacă doriți, și piper, amestecând ușor. Într-o tigaie mare, la foc mediu, rumeniți puiul în ulei; scoateți-l și dați-l deoparte. În aceeași tigaie, sotați ceapa, țelina, ardeiul verde și usturoiul până se înmoaie. Adăugați roșiile, apa, boiaua, sarea rămasă, dacă doriți, ardeiul cayenne și foaia de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul. Amestecați amidonul de porumb și apa rece; încorporați în amestecul de pui și aduceți la fierbere. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10-15 minute sau până când puiul este fraged.