Pui Creol Crusted
Puiul creol Crusted ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 300 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Pâine de porumb Confetti-creveți Crustați în umplutură Creolă, Creole De Pui, și Creole De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie până când este măcinată fin.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar greu.
Adăugați făină și următoarele 5 ingrediente.
Combinați Zara și 1/4 cană suc de lămâie; amestec de perie pe ambele părți ale puiului.
Puneți jumătate de pui în pungă; agitați pentru a acoperi. Aranjați puiul pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru broiler.
Repetați procedura cu puiul rămas.
Se presară cu orice amestec de pesmet rămas. Amestecați împreună untul și 1 lingură de suc de lămâie și stropiți uniform peste pui.
Coaceți la 375 timp de 45 până la 50 de minute sau până când ați terminat.