Pui Cremos Cu Ciuperci Fără Gluten
Puiul cremos de ciuperci fără Gluten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 882 calorii, 49G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica maro, ciuperci, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), Fidea De Pui Cremoasă Fără Gluten, și Mămăligă cremoasă fără Gluten, pui și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sare și piper; pus deoparte. În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ciuperci în unt; gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana incep sa se rumeneasca.
Scoateți din tigaie; rezervă.
În aceeași tigaie, adăugați pui condimentat. Gatiti descoperit 8-12 minute, intorcand o data, pana se rumeneste deschis; amestecați ciupercile rezervate și supa. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 74°).
Scoateți puiul în platoul de servire; păstrați cald.
Se amestecă smântâna și boiaua în amestecul de ciuperci.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste pui pe platou; se servește cu orez fierbinte.