Pui cremos cu ciuperci
Pui cu ciuperci cremoase este un fel principal care servește 6. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 604 de calorii, 29 g de proteine și 41 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, tăiței și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci și pui cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți puiul în unt la foc mediu-mic timp de 40 de minute.
Transferați puiul pe un de 13 inchi. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până când sucurile curg limpede. Între timp, în aceeași tigaie, căliți ciupercile timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Adăugați 1/4 cană smântână, tarhon și sare. Aduceți doar la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și smântâna rămasă; se amestecă în amestecul de ciuperci. Se amestecă constant până se îngroașă ușor (nu se fierbe).
Serviți pui și sos de smântână peste tăiței.