Pui cremos cu ciuperci

Pui cremos cu ciuperci
Pui cu ciuperci cremoase este un fel principal care servește 6. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 604 de calorii, 29 g de proteine și 41 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, tăiței și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci și pui cremos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți puiul în unt la foc mediu-mic timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați puiul pe un de 13 inchi. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până când sucurile curg limpede. Între timp, în aceeași tigaie, căliți ciupercile timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 1/4 cană smântână, tarhon și sare. Aduceți doar la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și smântâna rămasă; se amestecă în amestecul de ciuperci. Se amestecă constant până se îngroașă ușor (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți pui și sos de smântână peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista