Pui Chipotle

Chipotle pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 273 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo din cutia chipotle, bulion de pui cu sodiu mai mic, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Chupe de Pollo con Chipotle (Chowder de pui cu Chipotle), Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC, și Piept de pui Oaxaca-pui prăjit în sos Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați ceapa, nectarul de agave, bulionul de pui, chipotle chile și sosul adobo din cutia chipotle.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline; vârtej.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Adăugați amestecul de ceapă în tigaie; aduceți la fierbere.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă și bătând o dată.
Scoateți puiul din tigaie. Întoarceți tigaia la foc mediu. Aduceți glazura la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă sucul de lămâie.