Pui Cajun și cârnați Jambalaya

Pui Cajun și cârnați Jambalaya
Reteta Cajun pui și cârnați Jambalaya ar putea satisface pofta creol în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest curs principal are 671 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, cârnați ușori de porc, frunze de pătrunjel proaspăt cret și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cajun și cârnați Jambalaya, Cuptor la cuptor Cajun pui și cârnați Jambalaya, și Paste Cajun Jambalaya: un fel de mâncare gustoasă și distractivă cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
* Nota lui Cook: această rețetă a fost redusă de la versiunea sa originală, astfel încât să poată fi făcută mai ușor.
2
Cel mai important lucru este să folosiți echipamentul potrivit și aș sugera următoarele: un cuptor olandez din fontă de 2 galoane, o sobă cu gaz mare BTU și o lingură mare de bucătar din oțel inoxidabil.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Folosiți foc mare pentru a preîncălzi cuptorul olandez și adăugați cârnații. Folosind o lingură de bucătar sau o lingură mare, mutați constant cârnații din fundul oalei. Aveți grijă să nu ardeți carnea. (În mod normal, folosesc cârnații lui Manda, deoarece are puțină grăsime, totuși, în acest moment, poate doriți să scurgeți tot excesul de grăsime pentru a reduce conținutul de grăsime din vas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați carnea coapsei și rumeniți puiul pe toate părțile. Folosiți din nou lingura pentru a răzui carnea de la lipirea și arderea pe fundul vasului. Rumenirea cârnaților și a cărnii de pui ar trebui să dureze 20 de minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult carnea coapsei până la punctul în care se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Coborâți focul la mediu și adăugați ceapa și usturoiul; se sotează aproximativ 15 minute sau până când ceapa este foarte șchiopătată și "limpede". Răsturnați fundul vasului pentru a elimina toate "graton". Aici jambalaya își obține culoarea și gustul maro distinct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați tasso, cimbru, busuioc și piper alb-negru. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute. Acest lucru va oferi condimentelor timp pentru a-și elibera uleiurile și aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
În acest moment, concentratul jambalaya poate fi transferat în recipiente mai mici, răcit la temperatura camerei, acoperit și refrigerat pentru utilizare ulterioară. (Aceasta este ceea ce facem comercial; permite condimentelor să se căsătorească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
8
Când sunteți gata să gătiți jambalaya, adăugați stocul în concentrat și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați orezul, reduceți focul la mediu și rupeți ușor orezul. Folosind paleta din oțel inoxidabil, continuați să vă asigurați că orezul nu se lipeste de fundul oalei; acest lucru este foarte important!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
După aproximativ 5 minute, pliați pătrunjelul. Continuați să răzuiți oala pentru a vă asigura că nici o orez nu se lipeste de fund. Când jambalaya revine la fierbere, reduceți căldura la cea mai mică setare posibilă și fierbeți, acoperit, timp de cel puțin 25 de minute. Nu scoateți capacul în timp ce orezul este aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Dacă cârnații marca Manda nu sunt disponibili, orice cârnați afumați slabi pot fi înlocuiți. Este posibil să trebuiască să îndepărtați excesul de grăsime din oală după prăjirea unui cârnat necunoscut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Pentru o jambalaya mai bogată, înlocuiți stocul de curcan pentru stocul de pui solicitat mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
13
Dacă nu sunt disponibile stocuri, atunci se poate folosi baza de supă de pui. Aveți grijă cu condimentele, deoarece bazele sunt de obicei pline de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Metoda Alternativă:.
15
Jambalaya este cel mai bun atunci când este servit direct din oala din fontă. În timp ce orezul este aburit, cârnații și carnea vor avea tendința de a pluti la suprafața jambalaya. Prin urmare, după ce orezul s-a aburit timp de 25 de minute, folosiți paleta pentru a plia ușor carnea și condimentele în orezul fiert. Acest lucru trebuie făcut doar o dată sau de două ori, orezul va pierde multă căldură și orezul se va despărți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
16
De asemenea, rețineți că nu adaug sare la jambalaya mea. Acest lucru se datorează faptului că îmi place să folosesc ierburi, tasso și condimente pentru a satisface nevoia de sare. Aș sugera să aveți masa setată cu agitatoare de sare și o selecție de sosuri de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
17
Prezentare Placă:.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista