Pui Cacciatore

Pui Cacciatore
Pui Cacciatore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 598 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 293 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, coapse de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați bucățile de pui cu 1 linguriță din fiecare sare și piper. Dragați bucățile de pui din făină pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bucățile de pui în tigaie și sotati doar până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Dacă tot puiul nu se potrivește în tigaie, sotează-l în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Adăugați ardeiul gras, ceapa și usturoiul în aceeași tigaie și sotati la foc mediu până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați roșiile cu sucul, bulionul, caperele și oregano. Întoarceți bucățile de pui în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi sosul. Aduceți sosul la foc mic. Continuați să fierbeți la foc mediu-mic până când puiul este doar gătit, aproximativ 30 de minute pentru bucățile de sân și 20 de minute pentru coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
TomateTomate
Pui întregPui întreg
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CapereCapere
BulionBulion
SucSuc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Folosind clești, transferați puiul pe un platou. Dacă este necesar, fierbeți sosul până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Îndepărtați orice exces de grăsime din vârful sosului. Se toarna sosul peste pui, apoi se presara cu busuiocul si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista