Pui Broccoli Fluturi
Această rețetă face 5 porții cu 358 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de biscuiți cu zară, pui, răsuciri de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fluturi Frumoase, Floare cu fluturi, și Semilună Fluturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se pulverizează ușor foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Gatiti sosul de broccoli si branza conform indicatiilor de pe cutie.
Se toarnă într-un castron mediu; tăiați bucăți mari de broccoli. Se amestecă puiul.
Separați aluatul în 5 biscuiți. Apăsați sau rotiți fiecare pentru a forma o rundă de 5 1/2 inch. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de broccoli pe centrul fiecărei runde; pliați aluatul peste umplutură, ciupind bine marginea și capetele aluatului pentru a sigila.
Așezați rulourile pe foaia de prăjituri, cu cusătura în jos.
Așezați 1 covrig pe foaia de prăjituri sub fiecare parte a rulourilor de aluat pentru aripi. Sparge covrigi pentru a face antene; apăsați sub partea de sus a fiecărei role.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute. Folosiți muștar pentru a face ochi și zâmbete pe fiecare fluture.