Pui Beat
Puiul beat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 504 calorii, 42G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 320 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bere, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Beat, Pui Beat, și Pui Beat.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mare. Când cărbunii sunt fierbinți și strălucitori, împingeți-i cu grijă pe părțile laterale ale grătarului, lăsând un spațiu deschis în mijlocul grătarului. Spălați și scurgeți puiul. Înveliți puiul în interior și în exterior cu sare condimentată și condimente de casă. Deschideți cutia de bere și introduceți cu grijă o crenguță de rozmarin. Apoi, așezați cutia de bere în cavitatea corpului începând din spatele puiului. Așezați cu grijă puiul pe centrul grătarului, cu fața la 1 dintre malurile cărbunilor, asigurându-vă că nu vărsați berea. Acoperiți grătarul și gătiți până când puiul este gata, aproximativ 45 de minute până la 1 oră, întorcând puiul după cum este necesar. Puiul se face când sucul curge limpede.
Serviți puiul cu părțile preferate pentru grătar.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.