Pui BBQ în stil Indian
Pui BBQ stil Indian ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 34 de porții cu 23 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână sos de grătar original, suc de lămâie, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui În Stil Indian, Pui Curry În Stil Indian, și pui de usturoi (stil Indian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția puiului.
Rezervați 1/4 cană sos; se toarnă restul peste pui într-un vas superficial. Întoarceți puiul pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui sân. Dați la frigider 2 ore pentru a marina.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar 24 min. sau până când se termină (165F), întorcându-se după 12 min. și periajul cu sos rezervat în ultimele minute.