Pufuri de patiserie cu Caviar
Pufurile de patiserie cu Caviar sunt a pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pufuri De Patiserie, Pufuri De Patiserie Înfricoșătoare, și Pufuri De Patiserie Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Unt o foaie mare de copt.
Aduceți apa, untul și sarea la fiert într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 1/2 litru la foc mare, amestecând. Reduceți căldura la moderat.
Adăugați făină dintr-o dată și gătiți, bătând cu o lingură de lemn până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, aproximativ 45 de secunde.
Se ia de pe foc și se răcește ușor, apoi se adaugă 2 ouă crude câte 1, bătând bine cu lingura de lemn după fiecare adăugare.
Transferați amestecul în punga de patiserie și pipeți 24 de Movile (aproximativ 1 inch lățime pe 1 inch înălțime) pe foaia de copt, distanțându-le la aproximativ 1 inch. Cu un deget înmuiat în apă, atingeți ușor punctele de pe movile pentru a face vârfurile rotunde.
Coaceți profiterolele până când sunt umflate și aurii, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și străpungeți fiecare profiterol o dată cu un cules de lemn. Opriți cuptorul și readuceți profiterolele în cuptor, lăsându-le să stea la foc rezidual încă 5 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci complet.
Tăiați orizontal treimea superioară a fiecărui profiterol cu un cuțit zimțat și aruncați blaturile. Forțați oul fiert printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron mic și amestecați pătrunjelul. Puneți un caviar rotunjit de 1/4 linguriță în fiecare profiterol și presărați cu un pic de amestec de ouă.
Profiterolele pot fi coapte și răcite cu 1 zi înainte, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp într-un cuptor preîncălzit 350 F, 5 minute, înainte de tăiere și umplere.