Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pufurile de Marshmallow care dispar. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați bezele, zahărul cofetarilor, rulourile semilună și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brownies De Marshmallow Care Dispar, Bufe De Marshmallow, și Pufuri De Miere De Marshmallow.
Instrucțiuni
1
Separați aluatul semilună în 16 triunghiuri; pus deoparte. Într-un castron puțin adânc, combinați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Aluat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Rolați marshmallows în unt, apoi în scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Rola
3
Așezați marshmallows la capătul larg al semilunelor. Îndoiți colțurile peste marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Rulouri Semilună Frigorifice
4
Rulați fiecare triunghi, începând de la capătul larg. Prindeți cusăturile pentru a sigila. Înmuiați fundul aluatului în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați untul, cu fața în jos, în căni de brioșe negrase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Așezați tigăile de briose pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Se coace la 375 la 10-15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru glazură, combinați zahărul și vanilia cofetarilor. Se amestecă suficient lapte pentru a obține consistența dorită.