Pufuri De Cartofi Cu Brânză
Pufurile de cartofi cu brânză sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție conține 229 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, opțional: boia de ardei, fulgi instant de cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri De Cartofi Cu Brânză Și Cadou Le Creuset, Pufuri De Ouă Cu Brânză, și Pufuri De Ouă Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți fulgi de cartofi conform instrucțiunilor pachetului; lasa sa se raceasca. Se amestecă brânza; se rulează în bile de 1 1/2 inch.
Rotiți bilele în bucăți de slănină; aranjați pe o foaie de copt unsă.
Se presară cu boia, dacă se dorește.
Coaceți la 375 de grade timp de 15 până la 18 minute.