Pufuri De Cartofi Cu Brânză

Pufuri De Cartofi Cu Brânză
Pufurile de cartofi cu brânză sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție conține 229 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, opțional: boia de ardei, fulgi instant de cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri De Cartofi Cu Brânză Și Cadou Le Creuset, Pufuri De Ouă Cu Brânză, și Pufuri De Ouă Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți fulgi de cartofi conform instrucțiunilor pachetului; lasa sa se raceasca. Se amestecă brânza; se rulează în bile de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cartofi InstantFulgi De Cartofi Instant
BrânzăBrânză
RolaRola
2
Rotiți bilele în bucăți de slănină; aranjați pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară cu boia, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
4
Coaceți la 375 de grade timp de 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista