Pufuri Cu Cremă De Ciocolată-Cheesecake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pufurile cu cremă de ciocolată-Cheesecake. O porție conține 386 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, scurtare, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Pufuri Cu Cremă De Brânză Cu Căpșuni, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Pufuri de cremă cu înghețată Vanillan și sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa și untul la fiert.
Adăugați făină dintr-o dată, amestecând până se formează o bilă netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Picătură 12 linguri rotunjite 3 în. în afară pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Transferați pe un suport de sârmă. Tăiați imediat o fantă în fiecare puf pentru a permite aburului să scape; rece. Împărțiți pufurile și puneți blaturile deoparte; îndepărtați aluatul moale din interior. Mișto.
Pentru umplere, topiți chipsurile de ciocolată într-un cuptor cu microunde; pus deoparte. Într-un castron, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Bateți în ciocolată topită. Într-un alt castron, bateți smântâna până se formează vârfuri tari; bateți treptat în amestec de ciocolată. Lingură în pufuri de cremă; înlocuiți blaturile. Pentru glazură, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea într-un cuptor cu microunde.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake funcționează foarte bine cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Viile Târziu Recolta Riesling]()
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.