Pudră de porumb afumată cu piele de rață crocantă

Pudră de porumb afumată cu piele de rață crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pudră de porumb afumată cu piele de rață crocantă. Această rețetă servește 4. O porție conține 492 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cartof roșcat, ardei gras, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Confit De Rață La Grătar Cu Piele Crocantă, Chowder De Porumb Cu Somon Afumat, și Cârnați Afumați Chowder De Porumb.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bine ingredientele și se folosește pentru a condimenta orice carne întunecată înainte de fumat. Păstrați resturile într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Spălați și uscați sânii de rață. Cu un cuțit ascuțit, scor pielea și grăsimea, având grijă să nu tăiați în carne. Înveliți ambele părți ale sânilor cu frecare uscată și refrigerați descoperit până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Pregătiți-vă fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, folosind lemnul de fumat preferat.
4
Așezați două spice de porumb pe raftul inferior chiar deasupra vasului de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați pielea de rață cu fața în sus pe raftul superior peste porumb. Fumați până când rața este gătită, aproximativ 40-50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Rață întreagăRață întreagă
6
Scoateți rața și porumbul din fumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Rață întreagăRață întreagă
7
Odată ce porumbul s-a răcit suficient pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din urechi într-un castron mare și aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Tăiați sâmburii din cele patru urechi rămase în același castron și rezervați știuleții pentru stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Îndepărtați pielea dintr-o jumătate de piept de rață și tocați. Într-o oală mare, grea, la foc mic, îndepărtați grăsimea de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Îndepărtați pielea crocantă din oală cu o lingură cu fante și așezați-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Aruncați orice grăsime peste 1 lingură care rămâne în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați 1 lingură de unt în grăsimea de rață și creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12
Saut ceapa, ardeiul gras și țelina în grăsime de rață și unt până se ofilesc. Nu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
13
Adăugați știuleți de porumb și ingredientele rămase prin cartofi. Aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Aruncați știuleții de porumb, crenguța de cimbru, salvie și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
14
Transferați supa în blender în loturi și pur până se omogenizează. (Pentru o consistență catifelată, strecurați supa printr-o strecurătoare cu plasă fină și apăsați pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil, apoi aruncați solidele.) Se amestecă smântână grea sau jumătate și jumătate și se ajustează condimentele după gust. Pentru a servi, puneți supa în boluri și acoperiți cu piele de rață crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista