Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pudră de porumb afumată cu piele de rață crocantă. Această rețetă servește 4. O porție conține 492 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cartof roșcat, ardei gras, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Confit De Rață La Grătar Cu Piele Crocantă, Chowder De Porumb Cu Somon Afumat, și Cârnați Afumați Chowder De Porumb.
Instrucțiuni
1
Se amestecă bine ingredientele și se folosește pentru a condimenta orice carne întunecată înainte de fumat. Păstrați resturile într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Spălați și uscați sânii de rață. Cu un cuțit ascuțit, scor pielea și grăsimea, având grijă să nu tăiați în carne. Înveliți ambele părți ale sânilor cu frecare uscată și refrigerați descoperit până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Pregătiți-vă fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, folosind lemnul de fumat preferat.
4
Așezați două spice de porumb pe raftul inferior chiar deasupra vasului de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați pielea de rață cu fața în sus pe raftul superior peste porumb. Fumați până când rața este gătită, aproximativ 40-50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Rață întreagă
6
Scoateți rața și porumbul din fumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Rață întreagă
7
Odată ce porumbul s-a răcit suficient pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din urechi într-un castron mare și aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Tăiați sâmburii din cele patru urechi rămase în același castron și rezervați știuleții pentru stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Îndepărtați pielea dintr-o jumătate de piept de rață și tocați. Într-o oală mare, grea, la foc mic, îndepărtați grăsimea de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Îndepărtați pielea crocantă din oală cu o lingură cu fante și așezați-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Aruncați orice grăsime peste 1 lingură care rămâne în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați 1 lingură de unt în grăsimea de rață și creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12
Saut ceapa, ardeiul gras și țelina în grăsime de rață și unt până se ofilesc. Nu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Adăugați știuleți de porumb și ingredientele rămase prin cartofi. Aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Aruncați știuleții de porumb, crenguța de cimbru, salvie și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cesti Catei De Usturoi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Crenguță Rozmarin
14
Transferați supa în blender în loturi și pur până se omogenizează. (Pentru o consistență catifelată, strecurați supa printr-o strecurătoare cu plasă fină și apăsați pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil, apoi aruncați solidele.) Se amestecă smântână grea sau jumătate și jumătate și se ajustează condimentele după gust. Pentru a servi, puneți supa în boluri și acoperiți cu piele de rață crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)