Prăjiți tobe de pui cu lămâie-pătrunjel și morcovi cu Fettuccine

Prăjiți tobe de pui cu lămâie-pătrunjel și morcovi cu Fettuccine
Friptură de lămâie-pătrunjel tobe de pui și morcovi cu Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 810 calorii, 56G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.25 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Încercați Tata friptură de pui-felul meu cu un ulei de suc de lamaie patrunjel, Pui prăjit cu usturoi, lămâie și pătrunjel, și Morcovi Cu Lămâie Și Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Folosind o perie mister sau de patiserie înmuiată în ulei de măsline, acoperiți o foaie de copt metalică de 17 x 12 inci cu laturi (sau două tigăi mai mici cu laturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
CuptorCuptor
2
Așezați toiagele pe tigaie. Condimentează pe toate părțile cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Adăugați morcovii, ceapa verde, pătrunjelul, coaja de lămâie, 3/4 linguriță de sare și 2 linguri de ulei. Cu un turnător de clătite, aruncați bine pentru a combina legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CondimenteCondimente
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Răspândiți într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți aproximativ 25 de minute, întorcându-vă ocazional sau până când nu rămâne roz la osul de pui și morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De PuiOase De Pui
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, puneți o oală mare acoperită cu apă la foc mare. Când apa fierbe, adăugați 2 lingurițe de sare și fettuccina. Se amestecă. Acoperiți și reveniți la fierbere. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Dacă pielea de pui nu este bine rumenită, încălziți broilerul cuptorului. Fierbeți puiul la 6 inci de sursa de căldură timp de aproximativ 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți toiagele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
12
Adăugați morcovii, scallions și sucurile de tigaie la fettuccine. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista