Prăjiți tobe de pui cu lămâie-pătrunjel și morcovi cu Fettuccine
Friptură de lămâie-pătrunjel tobe de pui și morcovi cu Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 810 calorii, 56G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.25 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Încercați Tata friptură de pui-felul meu cu un ulei de suc de lamaie patrunjel, Pui prăjit cu usturoi, lămâie și pătrunjel, și Morcovi Cu Lămâie Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Folosind o perie mister sau de patiserie înmuiată în ulei de măsline, acoperiți o foaie de copt metalică de 17 x 12 inci cu laturi (sau două tigăi mai mici cu laturi).
Așezați toiagele pe tigaie. Condimentează pe toate părțile cu 1/4 linguriță de sare.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Adăugați morcovii, ceapa verde, pătrunjelul, coaja de lămâie, 3/4 linguriță de sare și 2 linguri de ulei. Cu un turnător de clătite, aruncați bine pentru a combina legumele și condimentele.
Răspândiți într-un singur strat.
Coaceți aproximativ 25 de minute, întorcându-vă ocazional sau până când nu rămâne roz la osul de pui și morcovii sunt fragede.
Între timp, puneți o oală mare acoperită cu apă la foc mare. Când apa fierbe, adăugați 2 lingurițe de sare și fettuccina. Se amestecă. Acoperiți și reveniți la fierbere. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 3 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și reveniți la oală.
Dacă pielea de pui nu este bine rumenită, încălziți broilerul cuptorului. Fierbeți puiul la 6 inci de sursa de căldură timp de aproximativ 3 minute sau până se rumenesc.
Scoateți toiagele pe un platou.
Adăugați morcovii, scallions și sucurile de tigaie la fettuccine. Aruncați pentru a combina.