Prăjiți pește întreg cu salsa romesco

Prăjiți pește întreg cu salsa romesco
Rețeta friptură de pește întreg cu salsa romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul 40 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $11.82 pe portie. Acest fel principal are 1397 calorii, 167g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, lămâi, alune albite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pește cu sos în stil Romesco, Colete de pește cu sos romesco și legume, și Friptură de porc cu morcov Romesco.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Puneți ardeii, cu pielea în sus, pe o tavă de copt și grătiți timp de aproximativ 20 de minute până când pielea se înnegrește peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți-le într-o pungă de alimente, sigilați, apoi lăsați timp de 10 minute. Odată răcit, îndepărtați pielea. Rupeți carnea în fâșii.
4
Se amestecă cu roșiile, usturoiul și ardeiul iute într-un castron. Se toacă aproximativ majoritatea frunzelor de pătrunjel și se adaugă în castron cu alunele, oțetul și uleiul, apoi se amestecă bine. Această salată se maturizează bine și are un gust și mai bun dacă o puteți face cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Clătiți și uscați peștele, scorați carnea pe fiecare parte, apoi puneți tulpinile de pătrunjel și câteva felii de lămâie în cavități. Puneți câteva felii de lămâie într-un vas de copt cu ulei și așezați peștele deasupra. Condimentați bine peștele, stropiți cu mai mult ulei de măsline, împrăștiați cu pătrunjelul rămas, apoi prăjiți timp de 20 de minute, până când carnea se desprinde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Serviți peștele din vas, puneți vasul de salată și cartofii alături, apoi săpați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista