Prăjită Ziua Recunostintei Turcia
Prăjită Ziua Recunostintei Turcia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 700 calorii, 78g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, frunze de dafin, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Prăjită Ziua Recunostintei Turcia, Prăjită Ziua Recunostintei Turcia, și Numărătoarea Inversă # 6 Prăjită Ziua Recunostintei Curcan, Felul Meu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați apa, sucul de mere, sarea, zahărul, usturoiul, frunzele de dafin, boabele de piper, rozmarinul uscat și coaja de portocală într-un vas mare și dați la fiert. Opriți imediat focul, acoperiți și lăsați amestecul să ajungă la temperatura camerei. Se răcește amestecul în frigider până când sunteți gata.
Pentru a saramura curcanul, scoateți curcanul din înveliș, îndepărtați pungile interioare (puse deoparte; refrigerați) și clătiți bine curcanul sub apă rece.
Așezați curcanul într-o pungă de plastic sau într-o oală foarte mare.
Turnați amestecul de saramură răcit deasupra, adăugând apă rece suplimentară dacă aveți nevoie de mai mult pentru a acoperi complet curcanul. Sigilați punga sau acoperiți oala și lăsați curcanul să se saramureze la frigider timp de 16 până la 24 de ore înainte de prăjire.
Înainte de prăjire, scoateți curcanul din saramură și clătiți bine sub apă rece. Apoi înmuiați într-o chiuvetă plină cu apă proaspătă timp de 15 până la 20 de minute. Se usuca. Aruncați saramura. (Acest proces de înmuiere va reduce probabilitatea de sos prea sărat).
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F.
Strângeți pasărea și așezați-o cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare. Acoperiți curcanul bine cu folie grea. Asigurați-vă că este acoperit în întregime (acoperiți marginile inferioare ale tigaiei).
Se introduce la cuptor și se prăjește aproximativ 10 minute pe kilogram (un curcan de 20 de kilograme se va prăji aproximativ 3 1/2 ore).
Scoateți curcanul din cuptor și creșteți temperatura la 375 grade F.
Scoateți folia de aluminiu și puneți-o deoparte.
Se amestecă untul înmuiat cu rozmarinul și coaja de portocală și se freacă pe toată pielea curcanului, acoperind fiecare centimetru al pielii. Introduceți un termometru pentru carne în coapsă, lângă articulația șoldului.
Așezați curcanul, neacoperit, înapoi în cuptor. Continuați să prăjiți curcanul, ungând cu unt la fiecare 30 de minute, până când termometrul înregistrează 170 de grade F și până când sucurile nu mai sunt roz.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie până când sunteți gata să sculptați și să serviți. Rezervați sucurile de tigaie pentru a face sos.