Poussins prăjite cu sos de rodie și cartofi R Rublsti ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 295 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci prăjite, sare, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Grătar de miel prăjit cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră, Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde, și Friptură Și Ouă Cu Rosti De Cartofi Și Sos De Friptură Asiatică.
Instrucțiuni
1
Face sos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați împreună 1 cană de apă, suc de rodie și zahăr. Se aduce la fierbere și se gătește, neacoperit, până când este gros și siropos, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Face poussins
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Clătiți poussins în interior și în exterior și uscați.
6
Tăiați gâturile dacă sunt atașate și aruncați-le. Într-un castron mic, amestecați împreună sare, chimen, turmeric, piper și șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
șofran
Piper
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Presărați poussins cu amestec de condimente; apăsați pentru a adera.
8
Setați tigaie mare de prăjire pe aragaz, călare două arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Soba
9
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Lucrând în 2 loturi, prăjiți poussins până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, transferându-se așa cum se face pe un platou mare și adăugând mai mult ulei după cum este necesar. Întoarceți poussins în tigaie și turnați sirop de rodie peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Rodie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Prăjiți 15 minute. Ungeți poussins cu sucuri de tigaie și împrăștiați nuci în jur. Se prăjește, se unge ocazional, până când termometrul cu citire instantanee introdus în 1 coapsă (evitând osul) înregistrează 170 F, aproximativ 15 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
11
În timp ce poussins se prăjesc, faceți r
12
Într-un castron mare, amestecați cartoful ras, rozmarinul, sarea și piperul. În tigaie antiaderentă grea de 10 inci la foc moderat, încălziți 2 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Piper
Cartofi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
13
Se toarnă 1/2 aluat de cartofi și se apasă ușor pentru a forma un strat uniform care umple complet tigaia. Gatiti, fara sa va miscati, pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 12 minute. Inversați farfuria mare peste tigaie și răsturnați clătita pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie, apoi glisați clătita înapoi, cu partea nefiertă în jos, în tigaie. Gatiti pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald, apoi repetați procesul cu uleiul rămas și aluatul de cartofi pentru a face a doua clătită.