Prăjitură de ciocolată superioară

Prăjitură de ciocolată superioară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul de ciocolată Over-the-Top. Această rețetă face 16 porții cu 552 de calorii, 8 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 1,2 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, zahăr, smântână grea pentru frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Încercați Prajitura galbenă cu glazură de ciocolată și blat de caramel, Prajitura cu cafea Crumble-Top și Cum să faceți prăjitură: top 10 sfaturi pentru succes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 13-in. x 9-in. tava de copt cu folie si unge folia cu 1 lingurita unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Dulce De Leche, împărțită1 Cană Dulce De Leche, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Dulce De Leche, DividedDulce De Leche, Divided
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul, apa, sarea și untul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand un termometru pentru bomboane indica 300 (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc; se amestecă nucile pecan și vanilia. Se toarnă imediat în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se lasa sa stea pana se fixeaza, aproximativ 1 ora. Rupeți în bucăți mici.
5
Într-un castron mare, bate zahărul, apa, laptele, uleiul, ouăle și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Combinați făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat amestecul de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
7
Transferați la trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coacem la 350 pentru 18-22 minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Într-un castron mare, bate smântâna pentru frișcă până se formează vârfuri tari. Într-un alt castron, bate brânzeturile până la omogenizare; se adauga ciocolata, zaharul de cofetari si vanilia. Încorporați frișca și 1/2 cană dulce de leche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Dulce De LecheDulce De Leche
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Așezați stratul inferior de tort pe o farfurie de servire; întindeți cu 2 căni de glazură și presărați cu 1/4 cană de caramel. Repetați straturile o dată. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CarameleCaramele
11
Întindeți glazura rămasă peste și pe părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Puneți dulce de leche rămas cu lingurițe deasupra prăjiturii; tăiați glazura cu un cuțit pentru a se învârti. Apăsați caramelul rămas în partea de sus și pe părțile laterale ale tortului. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista