Prăjitură cu cafea și smântână cu afine
Rețeta de Prăjitură cu cafea, smântână și afine poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 20 de minute . Pentru 1,05 dolari per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto-ovo-vegetariană are 725 de calorii , 6 g de proteine și 35 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane. Este potrivită ca un mic dejun accesibil. 2901 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Rețete similare sunt Prăjitura cu cafea, mere, nuci și smântână , Prăjitura cu cafea, smântână și Prăjitura cu cafea, afine .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți și tapetați cu făină o tavă Bundt cu diametrul de 23 cm.
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați ouăle pe rând, bateți-le cu un tel, apoi încorporați smântâna și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și sarea; încorporați în aluat doar până se omogenizează. Încorporați afinele.
Puneți jumătate din aluat în tava pregătită. Într-un bol mic, amestecați zahărul brun, scorțișoara și nucile pecan.
Presărați jumătate din acest amestec peste aluatul din tavă. Turnați restul de aluat deasupra, apoi presărați amestecul de nuci pecan rămas. Folosiți un cuțit sau o spatulă subțire pentru a întinde stratul de zahăr în prăjitură.
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana prăjiturii iese curat. Lăsați să se răcească în tavă, deasupra unui grătar. Răsturnați prăjitura pe un platou de servire și loviți-o ușor pentru a o scoate din tavă. Presărați cu zahăr pudră chiar înainte de servire.