Prăjitură cu brânză Bakewell
Reteta Bakewell cheesecake se poate face în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 503 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1054 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, migdale, extract de migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Bakewell, Bakewell Tarte, și Coacăz Negru Bakewell.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei forme de arc de 23 cm cu pergament de copt. Puneți biscuiții și 75g de migdale fulgi la firimituri încercați să împachetați dublu în pungi cu alimente și să zdrobiți cu un sucitor.
Se amestecă cu extractul de migdale și untul topit, apoi se presează în baza cositorului pregătit și se coace timp de 10 minute. Lăsați deoparte să se răcească în timp ce faceți umplutura.
În cel mai mare castron, bateți brânza cu un tel electric până devine cremoasă.
Adăugați zahărul și amestecați pentru a combina.
Bateți făina, apoi vanilia, ouăle, pe rând și, în final, smântâna acrită.
Dollop linguri de amestec în staniu, dotting în tbsps de gem ca te duci. Neteziți partea superioară cât de ușor puteți.
Așezați cu grijă staniu pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți timp de 10 minute. Împrăștiați cu migdalele rămase. Reduceți cuptorul la 110c / 90C ventilator / gaz și coaceți încă 35 de minute. Opriți cuptorul, țineți ușa închisă și lăsați cheesecake să se răcească timp de 1 oră. deschideți ușa cuptorului și lăsați-o întredeschisă încă o oră (puteți folosi mănușile cuptorului pentru a o deschide). Se răcește pentru a treia oră la temperatura camerei, apoi se acoperă și se răcește peste noapte.
Scoateți din tablă și îndepărtați cu grijă pergamentul. Se pudrează cu zahăr glazură și se servește cu smântână.