Prăjituri și tort de înger cu cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile și tortul cu înger cremă. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, betty fluffy frosting mix, ciocolată creme sandwich cookies și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri și cremă de căpșuni Shortcake cu tort de mâncare înger prăjit, Tort De Înger Cu Cremă Boston, și Tort De Înger Cu Cremă De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort și apa rece de la robinet în sticlă mare (4 litri) sau castron metalic la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut. Îndoiți cu grijă prăjiturile zdrobite în aluat.
Se toarnă în tigaie de mâncare înger (tub). Tăiați ușor aluatul în tigaie folosind o spatulă metalică sau un cuțit.
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticla de sticlă sau așezați marginile pe 2 până la 4 cutii de înălțime egală.
Lăsați să stea 2 ore sau până se răcește complet.
Scoateți din tigaie trăgând ușor tortul departe de partea laterală a tigaiei, folosind degetele, având grijă să nu rupeți tortul (tortul va reveni la forma originală.) Întoarceți tigaia; apăsați pe fundul detașabil al tigaiei sau agitați ușor tigaia pentru a îndepărta tortul.
Bateți amestecul de glazură și apa clocotită într-un vas mic de sticlă sau metal la viteză mică de 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bateți la viteză mare 5 până la 7 minute, răzuind bolul ocazional, până se formează vârfuri rigide.
Tort de îngheț și garnisiți cu jumătăți de prăjituri sandwich.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.