Torturile Tilapia sunt un pescatarian rețetă cu 3 porții. Pentru $9.66 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 843 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, până când treceți. lăsați să se răcească, plus 1/4 cană de maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Prăjituri de pește Tilapia la cuptor cu salată de dovlecei și sos Tartar, Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), și Paris Village Tilapia Filet-situat în Las Vegas Parisul face un filet special Tilapia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cred că această rețetă s-a născut când căutam o modalitate de a consuma peștele rămas. Tilapia este un bun prieten al bucătăriei noastre, în parte pentru că vând tilapia frumoasă crescută la fermă la Costco în pachete suficient de mari pentru cină plus resturi. Îmi place, de asemenea, blândețea și versatilitatea sa. Am făcut și versiuni ale acestor prăjituri de pește cu somon și este în regulă, dar cu siguranță au gust de somon. Tilapia o face mai flexibilă în ceea ce privește seasonings.It ajută la prepararea chiftelelor cu o oră sau două în avans, astfel încât să se poată întări în frigider înainte de prăjire. Ei dețin împreună mai bine ca way.My soțul subliniază că motivul pentru care copiilor le plac acestea este că sunt ca niște bețe mari de pește rotunde. Mă gândesc la ele mai mult ca la un stand-in pentru tort de crab, dar nu contează prea mult. Ele dispar repede în casa noastră.Prăjituri Tilapia cu sos de lămâie-caperface 12 prăjituri generoase1 / 2 plus 1/4 cană maioneză, împărțită4 linguri caperesuc și coajă de o lămâie3 lbs fileuri tilapia1 ciorchine scallions, tocat1 ardei gras, orice culoare, tocat2 oue1 / 2 cană pesmet (uscat sau proaspăt)sare și piper după gustfăină, pentru dragarea chiftelelor înainte de prăjireulei de măsline, pentru prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Tilapia
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crabi
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Coaceți fileurile de tilapia pe o foaie de copt aproximativ 15 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Lăsați să se răcească, apoi fulgi într-un mare bowl.To peștele fulgi adaugă 1/4 cană maioneză, coajă de lămâie, scallions, ardei gras, ouă, pesmet și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă până când toate ingredientele sunt bine distribuite, în special ouăle. Formați - vă în chiftele de dimensiunea hamburgerilor-udați-vă mai întâi mâinile dacă este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Puneți prăjiturile pe o foaie de copt și dați-le la frigider o oră sau două pentru a lăsa prăjiturile să se întărească puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Încălziți aproximativ o jumătate de centimetru de ulei de măsline într-o tigaie grea la foc mediu. Puneți puțină făină într-un castron puțin adânc sau pe o farfurie și acoperiți fiecare tort în făină. Acest lucru va face o coajă crustă frumoasă atunci când prăjiți prăjiturile, așa că, deși este puțin dureros, nu o săriți.Prăjiți prăjiturile în uleiul de măsline până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.