Prăjituri Sandwich Cu Tort De Ceai
Cookie-urile Sandwich cu tort de ceai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 144 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, decorațiuni, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Prăjituri Sandwich Cu Tort De Ceai, Cookie-Uri Sandwich Cu Amestec De Tort, și Cookie-Uri Sandwich Cu Tort De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Folosind mixerul electric, bateți untul și 2/3 cană de zahăr într-un castron mare până devine pufos. Bateți laptele, coaja de lămâie și extractul de vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Aplatizați în discuri. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Lăsați să se înmoaie ușor înainte de rulare.)
Întindeți fiecare disc de aluat între foi de hârtie cerată până la dreptunghi de 14x11 inci, ridicând ocazional hârtie cerată pentru a netezi ridurile. Puneți la frigider aluatul pe foi de copt, încă între foi de hârtie cerată, până la rece și ferm, aproximativ 30 de minute.
Așezați 1 bucată de aluat pe suprafața de lucru. Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată. Apăsați ușor aceeași hârtie cerată înapoi pe aluat. Întoarceți aluatul (încă între foile de hârtie cerată). Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată și aruncați-o. Folosind 2 tăietor rotund festonat de 1/4 inch și cu aluat încă pe fundul hârtiei cerate, tăiați fursecurile. Folosind un tăietor rotund festonat de 1 până la 1 1/4 inch, decupați centrul din jumătate din fursecuri. Adunați centrele de aluat și excesul de aluat în jurul decupajelor; formați excesul de aluat în disc și răciți. Glisați hârtia cerată cu decupaje pe foaia de copt și răciți. Repetați cu discul de aluat rămas, tăiați rundele, tăiați centrele din jumătate din runde pentru a face inele superioare și adunați și răciți excesul de aluat.
Întindeți excesul de aluat între foile de hârtie cerată, făcând mai multe funduri de biscuiți și inele superioare. Repetați rularea și tăierea până când se folosește tot aluatul.
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Pulverizați 2 foi mari de copt cu spray antiaderent. Folosind spatula metalică pentru a ridica decupajele de pe hârtia cerată, transferați fundul cookie-urilor pe 1 foaie pregătită și inelele superioare pe a doua foaie, distanțându-se ușor (cookie-urile se întind foarte puțin).
Presărați câteva inele superioare cu cristale de zahăr colorate (sau lăsați simplu pentru a decora mai târziu).
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până devin aurii palide, aproximativ 8 minute. Răciți cookie-urile pe foi de copt 5 minute.
Transferați cookie-urile în rafturi; se răcește complet.
Aranjați fundul cookie-urilor pe suprafața de lucru.
Întindeți fiecare cu 1 linguriță de conserve. Cerneti zaharul pudra peste inele simple de prajituri sau decorati cu glazura si cristale de zahar sau sclipici comestibile dupa dorinta. Apăsați 1 inel superior pe fiecare fund de cookie pregătit. (Cookie-urile pot fi făcute cu 3 zile înainte. Păstrați etanș între foile de hârtie cerată în frigider.)