Prăjituri Risotto Fontina cu arpagic proaspăt

Prăjituri Risotto Fontina cu arpagic proaspăt
Prăjiturile Fontina Risotto cu arpagic proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 332 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, unt, parmezan suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Risotto Fontina cu pui, Praz, Radicchio Și Risotto Fontina, și Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de bulion pentru a fierbe într-o cratiță mică. Reduceți căldura la foarte scăzut; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa; saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați orez; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Adăugați vin; se amestecă până se absoarbe, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați bulion, 1/3 cană la un moment dat și fierbeți până când orezul este doar fraged și risotto este cremos, permițând absorbția bulionului înainte de a adăuga mai mult și amestecând des, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
7
Se ia de pe foc.
8
Se amestecă în 6 linguri parmezan și unt. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
UntUnt
9
Se întinde risotto în tigaie de 13x9x2 inci și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă 1/2 cană panko, brânză Fontina, pătrunjel, arpagic tocat și 1 gălbenuș de ou în risotto. Formați în bile de 1 1/4 inci; aplatizați la runde de 2 inci. Aranjați pe foaia de copt cu margini. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 250 F. Introduceți o altă foaie de copt cu margini în cuptor. Bateți 2 ouă într-un castron puțin adânc pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
12
Așezați 1 cană panko într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați prăjiturile risotto în ou bătut, apoi în panko pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se toarnă suficient ulei de canola în tigaie mare pentru a acoperi fundul; încălziți uleiul la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, saut prăjituri risotto până la crocant și maro, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Transferați pe foaia de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
15
Serviți prăjituri risotto presărate cu brânză și garnisite cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
1
Aceste prăjituri își datorează acoperirea delicată și crocantă panko, care au o textură mai grosieră și mai ușoară decât pesmetul uscat obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista