Prăjituri Proaspete De Somon La Tigaie

Prăjituri Proaspete De Somon La Tigaie
Prăjiturile de somon proaspăt prăjite sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Un amestec de pâine, ouă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Prăjituri Proaspete De Somon Cu Remouladă De Caise, Prăjituri proaspete de somon cu maioneză picantă, și Prajituri Cu Somon Prajit.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista