Prăjituri Portocalii Prăjite
Prăjiturile portocalii prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 476 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, Prăjituri Cu Ceai De Portocale, și Prăjituri De Fenicul Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Fierbeți stafidele și romul într-o cratiță mică, amestecând ocazional, până când romul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Tăiați o felie foarte subțire de pe fundul fiecărei portocale, astfel încât să stea fără să se rostogolească.
Tăiați o felie groasă de 3/4 inci deasupra fiecăruia, îndepărtând orice carne de pe vârfuri și rezervându-le.
Scoateți cât mai multă carne din portocală cu un cuțit ascuțit și o lingură (rezervând carnea pentru o altă utilizare, dacă doriți), lăsând o coajă goală.
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și praful și sarea. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie și coajă. Alternativ, pliați amestecul de făină și laptele de unt în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți stafidele.
Umpleți cojile de portocale cu două treimi pline cu aluat și puneți blaturile la loc. Înfășurați portocalele individual în folie și aranjați pe o foaie de copt.
Coaceți în mijlocul cuptorului 50 de minute.
Transferați portocalele în folie într-un raft.
Îndepărtați folia când este suficient de rece pentru a manipula, apoi portocale răcoroase pe rafturi cel puțin 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.