Prăjituri Portocalii Prăjite

Prăjituri Portocalii Prăjite
Prăjiturile portocalii prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 476 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, Prăjituri Cu Ceai De Portocale, și Prăjituri De Fenicul Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Fierbeți stafidele și romul într-o cratiță mică, amestecând ocazional, până când romul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Tăiați o felie foarte subțire de pe fundul fiecărei portocale, astfel încât să stea fără să se rostogolească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
4
Tăiați o felie groasă de 3/4 inci deasupra fiecăruia, îndepărtând orice carne de pe vârfuri și rezervându-le.
5
Scoateți cât mai multă carne din portocală cu un cuțit ascuțit și o lingură (rezervând carnea pentru o altă utilizare, dacă doriți), lăsând o coajă goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și praful și sarea. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie și coajă. Alternativ, pliați amestecul de făină și laptele de unt în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
StafideStafide
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
8
Umpleți cojile de portocale cu două treimi pline cu aluat și puneți blaturile la loc. Înfășurați portocalele individual în folie și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți în mijlocul cuptorului 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați portocalele în folie într-un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Îndepărtați folia când este suficient de rece pentru a manipula, apoi portocale răcoroase pe rafturi cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista