Prăjituri Individuale Cu Nucă De Cocos

Prăjituri Individuale Cu Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile individuale cu nucă de cocos. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, sare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Prăjituri Individuale De Afine-Nucă De Cocos, Prăjituri individuale cu nucă de cocos și ananas cu susul în jos, și Prăjituri Individuale De Ciocolată Cu Glazură De Nucă De Cocos De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Setați un suport la nivelul mediu al cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un bol mediu de amestecare, combinați zahărul, făina și nuca de cocos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Într-un alt castron, bateți albușurile cu sarea până se omogenizează, apoi amestecați coaja de lămâie și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți aproximativ jumătate din ingredientele uscate, apoi folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia restul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți aluatul în tigăile pregătite, umplându-le aproximativ două treimi.
6
Presărați partea superioară a fiecărui tort cu un vârf de nucă de cocos mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
7
Coaceți prăjiturile până când sunt bine crescute și aurii adânci și sunt ferme atunci când sunt presate cu vârful degetului, aproximativ 15 minute. Inversați-le într-un raft, apoi întoarceți-le imediat cu partea dreaptă în sus și lăsați-le să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Serviți-le după desert cu cafea sau ca parte a unui sortiment de deserturi.Depozitare: Păstrați prăjiturile acoperite lejer cu folie de plastic în ziua în care sunt făcute. Aranjați-le într-un recipient de tablă sau plastic cu un capac etanș într-un singur strat și puneți-le la frigider pentru depozitare mai lungă. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Variații: înlocuiți migdalele albite măcinate sau o combinație de alune măcinate și migdale măcinate pentru nucă de cocos.Înainte de coacere, presărați partea superioară a fiecărui tort mic cu un vârf de nucă de cocos îndulcită mărunțită (înlocuiți migdalele sau alunele tocate pentru variația de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos îndulcităNucă De Cocos îndulcită
Migdale AlbeMigdale Albe
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista