Prăjituri Individuale Cu Nucă De Cocos

Prăjituri Individuale Cu Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile individuale cu nucă de cocos. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, sare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Prăjituri Individuale De Afine-Nucă De Cocos, Prăjituri individuale cu nucă de cocos și ananas cu susul în jos, și Prăjituri Individuale De Ciocolată Cu Glazură De Nucă De Cocos De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Setați un suport la nivelul mediu al cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un bol mediu de amestecare, combinați zahărul, făina și nuca de cocos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Într-un alt castron, bateți albușurile cu sarea până se omogenizează, apoi amestecați coaja de lămâie și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Bateți aproximativ jumătate din ingredientele uscate, apoi folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia restul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți aluatul în tigăile pregătite, umplându-le aproximativ două treimi.
6
Presărați partea superioară a fiecărui tort cu un vârf de nucă de cocos mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
7
Coaceți prăjiturile până când sunt bine crescute și aurii adânci și sunt ferme atunci când sunt presate cu vârful degetului, aproximativ 15 minute. Inversați-le într-un raft, apoi întoarceți-le imediat cu partea dreaptă în sus și lăsați-le să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Serviți-le după desert cu cafea sau ca parte a unui sortiment de deserturi.Depozitare: Păstrați prăjiturile acoperite lejer cu folie de plastic în ziua în care sunt făcute. Aranjați-le într-un recipient de tablă sau plastic cu un capac etanș într-un singur strat și puneți-le la frigider pentru depozitare mai lungă. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Variații: înlocuiți migdalele albite măcinate sau o combinație de alune măcinate și migdale măcinate pentru nucă de cocos.Înainte de coacere, presărați partea superioară a fiecărui tort mic cu un vârf de nucă de cocos îndulcită mărunțită (înlocuiți migdalele sau alunele tocate pentru variația de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos îndulcităNucă De Cocos îndulcită
Migdale AlbeMigdale Albe
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista