Prăjituri galbene într-un borcan cu Ganache de ciocolată
Prăjiturile galbene într-un borcan cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Galben Cu Umplutură De Cremă De Patiserie Și Ganache De Ciocolată Fro, Tort de Ziua galbenă cu glazură pufoasă de ciocolată ganache, și Tort de Ziua galbenă cu glazură pufoasă de ciocolată ganache.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: patru borcane de gem de 8 uncii, curățate și uscate
Pentru tortul galben: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase într-un bol mediu.
Adăugați ouăle pe rând, bătând între adăugiri.
Adăugați vanilia și bateți până se amestecă bine.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mic.
Se adaugă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt și se amestecă până se încorporează.
Se amestecă în jumătate și jumătate.
Se amestecă în jumătatea rămasă a amestecului de făină.
Pulverizați borcanele cu spray antiaderent vegetal. Umpleți fiecare borcan cam pe jumătate plin cu aluat.
Așezați borcanele pe o foaie de copt și coaceți până când tortul revine dintr-o atingere blândă, aproximativ 25 de minute.
Între timp, pentru ganache de ciocolată: fierbeți jumătate și jumătate într-o cratiță.
Lăsați ganache să stea 5 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Odată ce prăjiturile sunt gătite, scoateți din cuptor și răciți, 1 până la 2 minute. Puneți ganache de ciocolată deasupra. Borcane de top cu capace de etanșare în vid. Căldura prăjiturilor va crea sigiliul pe măsură ce prăjiturile se răcesc.