Prăjituri galbene într-un borcan cu Ganache de ciocolată

Prăjituri galbene într-un borcan cu Ganache de ciocolată
Prăjiturile galbene într-un borcan cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Galben Cu Umplutură De Cremă De Patiserie Și Ganache De Ciocolată Fro, Tort de Ziua galbenă cu glazură pufoasă de ciocolată ganache, și Tort de Ziua galbenă cu glazură pufoasă de ciocolată ganache.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: patru borcane de gem de 8 uncii, curățate și uscate
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
3
Pentru tortul galben: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând între adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați vanilia și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se adaugă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se amestecă în jumătate și jumătate.
9
Se amestecă în jumătatea rămasă a amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Pulverizați borcanele cu spray antiaderent vegetal. Umpleți fiecare borcan cam pe jumătate plin cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
11
Așezați borcanele pe o foaie de copt și coaceți până când tortul revine dintr-o atingere blândă, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Între timp, pentru ganache de ciocolată: fierbeți jumătate și jumătate într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Adăugați ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
14
Lăsați ganache să stea 5 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Odată ce prăjiturile sunt gătite, scoateți din cuptor și răciți, 1 până la 2 minute. Puneți ganache de ciocolată deasupra. Borcane de top cu capace de etanșare în vid. Căldura prăjiturilor va crea sigiliul pe măsură ce prăjiturile se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista