Cow Patty Cookies este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 95 calorii. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Peppermint Patty Cookie-Uri, Peppermint Patty Cookie-Uri, și Ciocolata Menta Patty Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Acoperiți foile de copt cu hârtie de ceară și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
2
Combinați zahărul și cacao într-o cratiță mare. Se amestecă laptele, untul și untul de arahide. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand untul se topeste si amestecul este combinat, aproximativ 5-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură.
4
Se amestecă vanilia, ovăzul și nucile și se amestecă bine. Luați o linguriță și scoateți o lingură de amestec; aruncați lingura pe foaia de copt acoperită cu hârtie cerată. Repetați cu restul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se pune la frigider până când fursecurile sunt răcite și setate. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș.