Prăjituri de somon cu tarhon-sos de scufundare cu arpagic

Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile cu somon cu sos de scufundare cu tarhon-arpagic ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 36 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 39 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de coajă de tei, piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Partea prăjită de somon cu muștar, tarhon și sos de arpagic, Partea Prăjită De Somon Cu Muștar, Tarhon Și Sos De Arpagic, și Ciuperci la grătar cu boia afumată și sos de scufundare cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pat somon uscat și cu un cuțit ascuțit tăiat în cuburi de aproximativ 1/3 inch. Într-un castron mediu bateți ușor oul și amestecați ușor somonul și ingredientele rămase până când sunt combinate.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat și, lucrând în loturi, aruncați măsuri de 2 linguri de amestec de somon la aproximativ 1 inch distanță în tigaie. Gatiti prajiturile pana cand partea inferioara este aurie, aproximativ 1 minut. Întoarceți prăjiturile și gătiți până când sunt fierte, încă aproximativ 1 minut.
Transferați prăjiturile gătite într-un platou. Prăjiturile cu somon pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți prăjiturile la temperatura camerei înainte de servire.
Garnisiți prăjiturile cu pene de var și serviți cu sos de scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.