Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați prăjiturile cu somon cu sos de măcriș. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 503 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,27 USD pe porție. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare grosieră, ulei de măsline, frunze de măcriș și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon În Sos De Măcriș, Somon cu sos proaspăt de măcriș, și Somon cu sos de măcriș și găluște de cartofi.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.