Prăjiturile de pește fript cu ghimbir și coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 8 și costă $1.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 129 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, ghimbir, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tofu fript cu Pesto de coriandru, Vinete fripte cu vinetă de coriandru, și Miel fript cu Salsa Cilantro-Papaya pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.