Prăjituri de orez cu Kimchi, slănină și spanac
Rețeta prăjituri de orez cu Kimchi, slănină și spanac este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 603 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 122 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, scallions, prăjituri coreene de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Tocană de kimchi a cărții de bucate Momofuku cu prăjituri de orez, Orez prăjit cu pui Kimchi și slănină, și Bacon Kimchi Conopidă Orez Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare de 12 inci setata la foc mediu pana cand grasimea s-a topit si slanina este crocanta, aproximativ 6 minute. Când ați terminat, îndepărtați bucățile de slănină cu o lingură cu fante, lăsând cât mai multă grăsime în urmă.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Creșteți căldura la mediu-mare. Când grăsimea începe să fumeze, adăugați câte prăjituri de orez se vor potrivi într-un singur strat, aproximativ jumătate. Gatiti netulburat pana la crusta pe fund, aproximativ 20 de secunde, apoi intoarceti bucatile cu o spatula. Gatiti pana la crusta pe aceasta parte, inca 20 de secunde.
Scoateți bucățile cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Repetați procesul până când toate prăjiturile de orez sunt fierte. Când ați terminat, opriți căldura.
Aruncați toate, cu excepția unei linguri de grăsime și încălziți la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați jumătate din spanac și gătiți, aruncând ocazional cu o pereche de clești, până se ofilesc.
Adăugați în cealaltă jumătate și gătiți până se ofilesc.
Adăugați kimchi și gătiți până când orice lichid s-a evaporat.
Într-un castron mic, amestecați oțetul de orez și zahărul.
Se toarnă acest lucru în tigaie, împreună cu prăjiturile de orez fierte. Aruncați până când totul este amestecat și cald.
Serviți imediat cu o stropire de scallions și semințe de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier