Prăjituri de nuntă cu portocale, Cardamom și fistic
O porție conține 116 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., portocaliu, Cardamom și fistic Torturi de nunta ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 32. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, plus 1/8 linguriță cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de nuntă mexicane cu fistic și cireșe, Baclava De Fistic Cu Sirop De Portocale-Cardamom, și Madeleine portocalii de sânge cu fistic și Cardamom.
Instrucțiuni
Pulsați fisticul și coaja de portocală în robotul de bucătărie până când fisticul este măcinat grosier. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți untul la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Întrerupeți mixerul și adăugați zahărul cofetarilor de la cupa de cafea. Bateți la viteză mică până se încorporează complet, aproximativ 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu spatulă de cauciuc; adăugați vanilie.
Se amestecă la viteză medie-mare până se încorporează, aproximativ 10 secunde.
Adăugați făină, linguriță de cardamom, sare și amestec de nuci; se amestecă la viteză medie-mică până când aluatul se reunește, 60 până la 90 de secunde.
Cu spatula de cauciuc, răzuiți părțile laterale și fundul vasului, bătând aluatul pentru a-l unifica. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute.
Între timp, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Folosind o măsură de 1 lingură, scoateți aluatul pe foile de copt pregătite, apoi rulați-le rapid între palme în bile și distanțați-le la un centimetru. Apăsați ușor cookie-urile până la grosimea de cm.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc în partea de jos (vor rămâne palide deasupra) 15 până la 20 de minute.
Rulați fursecurile în zahăr pudră suplimentar, cardamon și scorțișoară.