Prăjituri de creveți și fasole albă cu sos de usturoi prăjit
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă $1.72 pe portie se încadrează în bugetul dvs., prăjiturile cu creveți și fasole albă cu sos de usturoi prăjit ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa Pesto și prăjituri cu fasole albă cu roșii prăjite, Fasole albă și usturoi prăjit, și Usturoi Prăjit Dip De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Stropiți 1 linguriță de ulei peste usturoi; înfășurați în folie.
Coaceți la 375 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți într-un castron mic pentru a extrage pulpa. Aruncați piei. Puneți usturoiul folosind spatele unei linguri. Se amestecă iaurtul, sucul, 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare.
Așezați 3 creveți și 2/3 cană de fasole într-un robot de bucătărie; pulsează până se amestecă, dar nu chiar piure.
Adăugați creveții rămași, fasolea rămasă, bulgurul, coriandrul, restul de 1/4 linguriță de piper și restul de 1/8 linguriță de sare în robotul de bucătărie; pulsează până se toacă grosier. Umpleți o cană de măsurare uscată de 1/4 cană cu amestec de creveți. Inversați pe un platou căptușit cu hârtie pergament; bateți ușor într-un tort de 2 1/2 inch lățime. Repetați procedura cu amestecul de creveți rămas, formând 8 prăjituri. La frigider 20 de minute.
Preîncălziți broilerul la mare.
Periați o tigaie cu jeleu cu 1 lingură de ulei. Aranjați prăjiturile răcite pe tigaie; periați blaturile de prăjituri cu restul de 1 lingură de ulei. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți cu grijă prăjiturile.
Ungeți blaturile de prăjituri cu ulei din tigaie. Se fierbe încă 5 minute sau până se rumenesc.
Serviți prăjiturile cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.